Hero image
Welcome

Rólunk

Üdvözöllek!

Méhn Tünde vagyok. Magyar és nemzetközi sminktetováló specialista és tréner, kozmetikus, a Méhn Tünde PMU Art School alapítója és vezető oktatója, az NPM, a LaBina és az Onyx márkák forgalmazója, a ROSA Herbal Skin Care® for PMU & Microblading & Tattoo fejlesztője és forgalmazója és a Méhn Tünde Szépségszalon tulajdonosa.
A különböző sminktetoválási technikák kifejlesztésén, alkalmazásán túl a másik nagy szenvedélyem, az egészségtudatos, nagyon hatékony, káros anyagoktól mentes natúr- és biokozmetikumok.
Valódi, természetes hatóanyagok felfedezése,
bevetése a szép és egészséges bőr érdekében.
Ez az elkötelezettségem és törekvésem
hívta életre a ROSA Herbal Skin Care®
for PMU & Microblading & Tattoo
termékcsaládot.
 Almond

Mi a létjogosultsága ennek a termékcsaládnak?

Honnan jött a gondolat, elképzelés, elhatározás, majd a megvalósítás?

Megfigyeltem a munkámban hosszú évek alatt, hogy azoknak a vendégeknek, akiknek a bőre jó állapotban van, akár örökletesen, akár azért, mert rendszeresen jó hatóanyagokkal ápolják magukat, nem olyan kellemetlen a tetoválási procedúra, gyorsabb és zökkenőmentesebb a gyógyulási folyamat, valamint sokkal szebb lesz a tetoválásuk gyógyult állapotban.
Az imént említett tényezők természetesen befolyásolják a színek tartósságát is a bőr mélyében.

About us image
Fill
Tube
Eyedropper
Hexagon

Kísérletezés időszaka

Évekig különböző krémekkel, balzsamokkal, többféle hatóanyaggal kísérleteztem, hogy minél szebb, jobb eredményt kapjak. Mindig volt valami más elképzelésem, több elvárásom ezekkel a kozmetikumokkal szemben. Ekkor döntöttem úgy, hogy létre kell hoznom a magam elképzelése szerint, a legjobb, leghatékonyabb összetevőkből, speciálisan a tetoválásokhoz megkomponált bőrápoló készítményeket.

Az eredmény

Rájöttem, hogy melyik hatóanyag hogyan hat a bőrre, hogyan
befolyásolja pozitívan a tetoválást. Olyan természetes, növényi összetevőkre volt szükségem, amelyek nagyon gyorsan, percek alatt olyan állapotba hozzák a bőrt, hogy az könnyedén, ellenállás nélkül, a lehető legszebben befogadja és megtartsa a tetováló pigmenteket, optimalizálják a gyógyulási folyamatot.
Ezt tudja a ROSA Herbal Skin Care®.

About us image
About us image

Mitől függ, hogy milyen lesz egy tetoválás?

Sok-sok belső és külső tényezőről van itt szó: bőrtípus, bőrszín és tónus, bőrproblémák, bőrbetegségek, bőrt ért sérülések, hormonális állapot, női ciklus, klimax, életkor, egészségi állapot, gyógyszerszedés, stressz, bőrápolási szokások, környezeti hatások, UV A/B károsító hatásai, munkahelyi ártalmak (szennyezett levegő, zsír, por…), lakóhely éghajlati jellemzői (pára, eső, szél, napsütés) és nem utolsó sorban az utóápolási szabályok betartása.

Belátható a fentiek alapján, hogy sokféle negatív hatás érheti a bőrt és ezek ellen kell valamit tennünk annak érdekében, hogy a tetoválás a lehető legszebben sikerüljön.

Muller

Megoldás

ROSA Herbal Skin Care®

A hosszú kísérletezési időszak alatt megszülettek a leghatékonyabb összetevő-kombinációk és a receptúrák. Majd ezek alapján, kifogástalan higiéniás feltételek mellett, szigorú szabályoknak megfelelve, laboratóriumi körülmények között 2017 nyarán elindult a gyártási folyamat.
Egy álmom vált valóra.